If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, разбрахме от къде влиза вода в багажника. Онзи ден докато правихме бас касата, колегата -W2- души като куче половин час, за да разбере откъде влиза тази вода та какво излезе:
Влиза през въртящата ключалка на капака. Стича се през механизма й през пластмасовата коричка до насрещника на задницата (над стопа). От там тихомълком се стича надолу зад кората и въобще не се вижда, защото тапицерията е с нещо като пластмасово покритие отзаде й, и не избива никъде. Едва като се появи локвата на дъното. Аз неможах да се сетя за тази коварна пътечка, която си е проправила гадната водица. Скоро ще взимам крупни мерки със силикона.
Колеги, разбрахме от къде влиза вода в багажника. Онзи ден докато правихме бас касата, колегата -W2- души като куче половин час, за да разбере откъде влиза тази вода та какво излезе:
Влиза през въртящата ключалка на капака. Стича се през механизма й през пластмасовата коричка до насрещника на задницата (над стопа). От там тихомълком се стича надолу зад кората и въобще не се вижда, защото тапицерията е с нещо като пластмасово покритие отзаде й, и не избива никъде. Едва като се появи локвата на дъното. Аз неможах да се сетя за тази коварна пътечка, която си е проправила гадната водица. Скоро ще взимам крупни мерки със силикона.
Преди да мацаш провери гумените уплътнения на герба и на самия механизъм ако с читави няма да има проблем
Така така. Ама това като замине жената да учи, че не ме понася покрай тая кола вече
След големи мъки, установих с помощта на този пост,
че почти на 100% моя задна седалка се мокри от водата, която влиза през емблемата, където е ключалката на багажника подлизвайки чак до купето под седалката.
Колеги, ще помоля да ми дадете съвет как се уплътняват гумите на емблемата на ключалката на багажника или как се сменят с какви, и от къде мога да закупя.
Добър съвет ще бъде и за задните стопове какво може да се направи.
Отдавна не бях си отварял багажника и заради гадното време не съм правил въпросната интервенция покрай емблемата. Вчера реших да си отворя багажника и какво да видя - вътре се зародил живот. По кората на капака на багажника имаше еееей таквиз големи печурки...
Тогава се хванах и разглобих всичко, да почистя тапицериите и да изолирам теча.
Понеже всичко стана съвсем неочаквано, не си носих фотоапарата, да направя малко снимчици. Та щракнах 1 - 2 с телефона.
Първо свалих кората на капака. Държи се на 15 квадратни шипки. Излизат не много лесно с помощта на плоска отверка и клещи за опорна точка. Освен тях има и още 2 кръгли щипчици отстрани, в близост до пантите.
Последва махане на кората и дезинфекция.
Снимка след свалянето на пеницилина
От там се откри следната гледка към ключалката:
Направих грешка и свалих зегерката на оста на значката още преди да съм свалил цялата емблема.
Завъртате оградената пластмаса в следната посока:
...и всичко си излиза. Зад значката има една гумена гарнинтурка с нейния диаметър, която се беше постипцала бая. Всичко го изчистих перфектно от мизериите със спирт.
Свалих и самата емблема от механизма, смазах й оста и пружинката със грес.
Намазах гарнитурата и от двете страни обилно с черен силикон и сглобих всичко по обратен ред. При това се обира добре излишния силикон, който се изплюва при натиска, както от вън, така и от вътрешна страна. Важно, за да не залепне и вътрящата се пластмаса и повече да не може да се свали емблемата.
Последва няколко часово сушене на тапицериите и калъфа на резервната гума (и той беше сред най-засегнатите от мухъла) :
Това е то. Нищо особено, но се надишах със спори докато четках тапицериите
Comment